...
Kopers-bescherming
Laddar...

Konferensstolar

Handla enligt
Visa som Rutnät Listvy

31 artiklar

per sida
 1. klapstoel zwart
  Fällstol svart metall
  Calculating actual delivery date...
  314 kr 259,50 kr
  314 kr 259,50 kr
  • Betala säkert
  • Snabb leverans
  • 14 dagars betänketid
 2. Barkruk
  Barstol Vidin - svart - svarta ben
  Calculating actual delivery date...
  1 340 kr 1 107,44 kr As low as 1 293 kr
  1 340 kr 1 107,44 kr As low as 1 293 kr
 3. Baliestoel grijs
  Bänkstol Reims - grå
  Calculating actual delivery date...
  1 468 kr 1 213,22 kr As low as 1 398 kr
  1 468 kr 1 213,22 kr As low as 1 398 kr
 4. Barkruk
  Barstol Vidin - svart - ben i mässingslook
  Calculating actual delivery date...
  1 398 kr 1 155,37 kr As low as 1 340 kr
  1 398 kr 1 155,37 kr As low as 1 340 kr

I dagens professionella värld handlar allt om anslutning, kommunikation och komfort. Och medan de första två främst beror på deltagarna, är det sista nära kopplat till vad man sitter på. Konferensstolar och även pallar spelar en avgörande roll i den övergripande mötesupplevelsen. Men visste du att moderna konferensstolar också används som matsalsstolar? Dyk med oss in i den fascinerande världen av sittplatser och upptäck det perfekta valet för ditt utrymme.

Komfort och Stil: En Balansakt

Skillnaden mellan en engagerad deltagare och en obekväm och distraherad sådan kan ibland bara vara en stol. Komfort är nyckeln. Samtidigt kan den rätta stolen, med sin design och utseende, lägga till en extra nivå av professionalism och elegans till ett utrymme.

Modernas Konferensstolars Mångsidighet

Gränsen mellan kontorsmöbler och heminredning blir alltmer suddig. Många moderna konferensstolar är inte bara eleganta och funktionella i en professionell miljö, utan har också hittat sin plats i hemmets matsalar, vilket ger dem ett chic och samtida utseende.

 • Traditionella Konferensstolar: Tillgängliga i en mängd olika stilar och färger, erbjuder de både estetik och komfort. Det breda sortimentet garanterar att det finns något lämpligt för varje kontor eller matsal.
 • Pallar: Perfekta för både informella möten och som en snabb sittplats i ett öppet kök. En pall ger omedelbart en rum en modern och fräsch

Vad man Bör Överväga i Ditt Val

 • Budget: Ange en tydlig budget. Det gör din sökning mer riktad och hanterbar.
 • Ergonomi: Vare sig du väljer en stol eller en pall, är ergonomisk design avgörande. Den garanterar komfort under långa sessioner.
 • Material och Färg: Från läder till tyg bestämmer materialet både stolens utseende och komfort. Och med ett brett utbud av färger kan du hitta den perfekta nyansen för ditt utrymme.

Om det är viktigt för dig att sitta rätt när du arbetar ska du välja en av våra ergonomiska kontorsstolar. En ergonomisk kontorsstol stöder kroppen på alla fronter

En pall och konferensstolar mycket mer än bara möbler. De är en grundläggande del av både professionella utrymmen och hem. Genom att välja en kombination av funktionalitet och design, garanterar du en bekväm, elegant och mångsidig sittupplevelse. Välj klokt!

Har du svårt att göra ett val eller behöver du råd? Vår kundtjänst hjälper dig gärna!