Snabb leverans

Kontorsstol Joy comfort - Uppfyller standarden NEN-EN 1335

Märke: Sedero
Beräkning av leveransdatum...
Livepris: för totalt
st.
Eller betala direkt med:
  • 14 dagars betänketid
  • Prisvärd frakt
  • Snabb leverans
  • Betala säkert
Prissättning i nivåer
10 st. till 3 321 kr 2 744,63 kr per st.
30 st. till 3 263 kr 2 696,69 kr per st.
Detaljer

Kontorsstolen Joy comfort kommer att ge dig mycket arbetsglädje. Det här är en ergonomisk kontorsstol som främjar en perfekt sittställning. Tack vare det goda stödet är risken för ryggbesvär mycket mindre. Joy comfort-stolen uppfyller standarden NEN-EN 1335.

Ergonomisk kontorsstol Joy comfort

Den här kontorsstolen är ett perfekt komplement till en ergonomisk arbetsplats. Tack vare de många inställningsmöjligheterna kan stolen användas av både unga och gamla. Sitthöjd, ryggstöd och ländryggsstöd kan justeras i höjdled. Sittdjupet är också justerbart. 4D-armstöden kan justeras i höjd, bredd och djup och är dessutom svängbara. Den rundade sitsen förebygger cirkulationsproblem i överbenen.

Under långa arbetsdagar ger denna stol din kropp rätt stöd. Om den används på rätt sätt kan ryggont förebyggas. Nackstödet är ett tillval och kan monteras eller tas bort efter behov. När det väl är monterat är det justerbart i höjdled och lutningsbart för extra komfort.

Joy komfort: den lyxiga kontorsstolen

Denna ergonomiska kontorsstol ger inte bara komfort. Stjärnfoten i metall och den smart utformade sitsen i mesh och textil ger den ett lyxigt utseende. På så sätt kan du ge alla kontorsinredningar ett professionellt utseende.

Stolen kan roteras 360 grader. Hjulen gör att du smidigt kan byta plats utan att behöva stå upp. Dessutom har stolen ett lutningsbart ryggstöd som kan fixeras i valfri position.

Arbetsmiljögodkänd kontorsstol

Med en bra kontorsstol menar Arbetsmiljöverket: en kontorsstol som uppfyller minst NEN-EN 1335-standarderna. Joy comfort är alltså en helt ansvarsfull stol. Arbo gör dock inga besiktningar, så någon "Arbo-godkänd kontorsstol" finns egentligen inte.

Egenskaper bra kontorsstol Joy comfort

+höjdjusterbar sits och ryggstöd
+ lutningsbart ryggstöd med justerbar motvikt
+justerbart ländryggsstöd
+justerbart sittdjup
+4D-armstöd: justerbara och vridbara i höjd, bredd och djup
+höjdjusterbart och vinklingsbart nackstöd (tillval)
+360° roterbart
+ergonomisk design för korrekt sittställning
+bekvämt säte
+ uppfyller standarderna NEN-EN 1335

Justering av Joy-komfort

Spakarna för justering är fästa längst ned på sitsen. Spakarna kan användas på följande sätt:

Vrid ratten åt höger: justera motvikten för lutning av ryggstödet genom att vrida på ratten. Dra ut vridknappen för att bättre kunna vrida den till önskad motvikt.
Spak till höger: justera sitshöjden genom att dra spaken uppåt.
Med vikt på sitsen sänks sitsen, utan vikt på sitsen höjs sitsen.Vridknapp till vänster : luta ryggstödet genom att vrida på knappen. Ryggstödet kan fixeras i valfritt läge genom att vrida tillbaka ratten. Dra ut vredet för att komma åt det lättare.
Tips: Kan du inte få tillbaka ryggstödet till upprätt läge efter att ha fixerat det i ett lutande läge?
Tryck först ryggstödet längre bak med ryggen
för att räta upp det igen.Vänster spak: justera sittdjupet genom att dra spaken uppåt. Använd bäckenet för att skjuta sitsen framåt eller bakåt.

Tips: Justering av ryggstödet görs i olika positioner. Dra sakta upp ryggstödet till önskat läge. När du har nått det högsta läget sänks ryggstödet igen helt till det lägsta läget. Om ryggstödet inte stannar i sitt läge har du dragit upp det för långt. Justera i så fall ryggstödet ett läge lägre.

Allmän information

Totalhöjd (justerbar): 114 - 128,5 cm Totalbredd: 66,5 cm Totaldjup: 67 cm Sitthöjd (justerbar): 47 - 54 cm Sittbredd:


49 cm Sittdjup (justerbart): 51- 56 cm Armstödets höjd från sätet (justerbart): 16,5 - 24,5 cm Armstödets höjd från golvet (justerbart):62,5 - 77,5 cm Bredd på de stoppade armstöden: 10 cm Längd på de stoppade armstöden: 24,5 cm Bredd mellan armstöden (justerbar): 44 - 48 cm Höjd på ryggstödet (justerbar):50 - 55 cm (69 - 74 cm med nackstöd) Ryggstödets bredd: 46 cmBärvikt: 120 kg Material stjärnfot: Metall Material klädsel: Mesh (nät) och textil

Inte vad du letar efter? Se våra andra ergonomiska kontorsstolar.

Mer information
SKU CYM47HR-1-4D
EAN 5601570638447
Färg Svart
Typ Ergonomisk kontorsstol, Verkställande stol
Material för klädsel Textil
Säteshöjden är justerbar Ja
Justering av sätesdjupet Ja
Justerbara armstöd Höjd, Bredd justerbar, Justerbart djup
Höjdjusterbart ryggstöd Ja
Stöd för ländryggen Justerbart stöd för ländryggen
Standardisering NEN-EN 1335
Nedladdningar
Behöver du hjälp eller råd?
Kontakta oss